Teksteistä vastaa Naja, ja avustajana toimii Kärmes

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Esittely

Tämä on nimetön blogi, ja minä olen haamukirjoittaja. (En tietenkään oikeasti ole, sana vain miellyttää minua kovasti). Kutsun itseäni tässä blogissa nimellä Naja N, koska minulla ei ole rohkeutta kirjoittaa omalla nimellä. Lienee ilmeistä, että pidän kirjoittamisesta, mutta inhoan useimpia rönsyileviä "lifestyle" blogeja joissa kuvataan seitsemässätoista eri kulmassa croisantti jonka on syönyt lounaaksi ja sen jälkeen saman verran kuvia omasta muikeasta ilmeestä. Sisustaminen on ihanaa, mutta jos tiskipöydän uutta haarukoiden kuivaukseen tarkoitettua design esinettä kuvataan taas sivukaupalla, ärsyynnyn ja hyväkään kirjoittaja ei saa minua jatkamaan eteenpäin. Kuvatkaa kokonaisia huoneita prkl!

Muutamia muotiin keskittyneitä muotiblogeja suorastaan rakastan, esimerkiksi ihana Nelliinan vaatehuone, joka on kirjoitustyyliltään vailla vertaa. Ja ne asut.. huikeaa. Myös Colour me! on valloittava herkullisine väreineen ja sympaattisine kirjoituksineen. Mungolife taas tarjoaa kiitettävästi päivän asuja, tosin mielestäni liikaa kuvia yhdestä ja samasta, mutta tyylivinkkejä hakevalla suosittelen vilpittömästi.  Niin ja tietysti meikkauksen jumalatar Saara Sarvas, mitäpä tekisin ihman häntä? Usein provosoin itseäni lukemalla myös Hommaforumia ja politiikkojen blogikirjoituksia. Myös Vauva ja Kaksplus lehden keskustelupalstat ovat hykerryttävän hauskoja kun kaipaa piristystä tylsään päivään. Murhainfosta, menetelmät vanhoista teloituksista ja kidutusmenetelmistä, sarjamurhaajista, eri uskonnoista, mielisairauksista ja niiden hoitokeinoista sekä National Geographicista löytyy älyttömän kiinnostavia juttuja ja upeita kuvia.

Siinäpä nettihommista.

Inspiraationani on toiminut jo pitkään ite puin blogi, jota lukemalla piristyn ja hekotan usein vedet silmissä. Olen nimittäin äärimmäisen kova valittamaan. Koen sen kuitenkin oikeudekseni demokraattisessa (hah!) ympäristössä, ja sitäpaitsi yritän tehdä kaikkeni asioiden puolesta joita pidän tärkeinä. Voisin kuvailla itseäni ehkä vihaiseksi maailmanparantajaksi. Jos olisin käärme, olisin mielelläni puffadderi tai silmälasikäärme. Käärmeiden lisäksi muutkin villieläimet kiinnostavat.

Kirjoittamisesta sen verran, että jätän sen muodin ja lifestylen sekä sapuskat muille ja keskityn itse purkamaan sydäntä ja mieltä siitä mitä tapahtuu nyt.


                                            Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!