Teksteistä vastaa Naja, ja avustajana toimii Kärmes

lauantai 16. marraskuuta 2013

Köyhät syntiset osa 2


"Merja Ailus valittiin Kevan johtoon, vaikka lukuisilla hakijoilla oli korkeampi koulutus ja parempi talousalan työkokemus, kertoo Iltasanomat. - Hän ei ole sellainen, joka pikkujuttuihin puuttuu, vaan on suurten linjojen nainen. En usko, että hän on yksityiskohtia hirveästi miettinyt ja ajatellut, että ihmiset hoitavat hommansa, tuttava sanoo."

Lehdet provosoivat, keltainen lehdistö varsinkin. Se kuuluu asiaan kun halutaan mahdollisimman huomiota herättävät jutut jotta ihmiset ostavat lehden ja saavat kauhistella mitä maailmalla tapahtuu. Itse en rahojani tähän sijoita, mutta työpaikalla tulee luettua iltapäivälehdet, ja tämä juttu on juuri niin kuvottava kuin vain kuvitella saattaa. Lehti on kirjoittanut jutun niin, että kaltaiseni helposti räjähtävät ihmiset todella provosoituvat. Mutta ihan oikeasti, tuo auto, tuo asunto.. käyn ylikierroksilla kun ajattelenkin tätä. Samaan aikaan kun Merja Ailus ajaa avo-Bemarillaan ja asustaa Skattalla 250 000 euron remontin vaativassa edustusasunnossaan (vaikka onhan se on ihan kohtuullista, eihän kylpyhuoneessa käytetty edes marmoria..), meikäläiset koettavat jotenkin selviytyä arjesta alati yksityistettävien ja kallistuvien peruspalveluiden viidakossa ja maksaa tuhannen euron vuokria lähiökaksioissamme. Sitäpaitsi, moniko johtaja enää edustaa kotonaan? Järjestetäänkö pomojen kotona vielä edustuspäivällisiä? Uskon vakaasti että ne ajat ovat ohi.

Ja mikä pahinta, tämä ei ole Keva ei ole mikään yksityinen raharikkaiden monopoli, vaan kaiken tämän maksamme me, veronmaksajat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!